Tomorrowland: Hier moet je geweest zijn!

Tomorrowland is één van de bekendste en grootste festivals ter wereld. Het festival staat vooral bekend om de dance-muziek die er gedraaid wordt. Elk jaar komen hier de beste Dj’s van de wereld samen om te draaien. Vorig jaar draaiden Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike en Martin Garrix op het festival.

5 Reden waarom je naar Tomorrowland moet gaan!

  1. De fantastische line-up. Elk jaar draaien hier de beste Dj’s van over de hele wereld om jouw een weekend lang te laten feesten.
  2. Het ziet er altijd fantastisch uit! Het festivalterrein is altijd schitterend opgebouwd met als hoogtepunt het mainstage podium. Elk jaar is dit compleet anders en in een ander thema. Als je over het festivalterrein loop waan je je echt in een sprookjeswereld.
  3. Kom mensen van over de hele wereld tegen. Tomorrowland wordt elk jaar bezocht door bezoekers met meer dan 200 verschillende nationaliteiten. Je ontmoet heel veel mensen uit verschillende landen en iedereen is er maar om 1 reden: Feest vieren!
  4. Het eten. Je zou er niet snel aandenken maar op dit festival kan je erg goed eten. Voor iedereen is er wel wat te eten van Mexicaanse taco’s tot Vlaamse frieten. Op het festivalterrein zijn z’on 20 etenstentjes. Houd je van iets meer luxe? Er zijn ook restaurants waaronder een restaurant met sterrenchefs! Wil je meer weten over fantastische plekken om te eten bekijk dan hier de blogs over eten en drinken.
  5. Een weekend om nooit te vergeten! Op dit festival beleef je gegarandeerd de tijd van de leven. Het is een belevenis die je nooit zal vergeten in je leven en een festival waar je geweest moet zijn. Tomorrowland mag dan ook niet ontbreken op jouw bucketlist!

Winter editie

Tomorrowland wordt normaal altijd in de zomer gehouden. Aangezien het festival ongekend populair is wordt er sinds kort ook een winter editie gehouden. Deze editie vindt elk jaar plaats in maart en wordt gehouden op de Alpe D’Huez. Een fantastische setting boven op een van de bekendste bergen ter wereld midden in de sneeuw. Je waant je hier echt in een wintersprookje. De aankleding van het festivalterrein is zoals we gewend zijn bij de zomer editie echt fantastisch!

Afbeeldingsresultaat voor winter tomorrowland

Wat moet ik weten voordat ik naar Tomorrowland ga?

Tickets voor Tomorrowland zijn enorm snel uitverkocht, dus wees er snel bij. Koop je tickets altijd via de officiële kanalen, tickets kan je hier kopen.

Het festival wordt elk jaar gehouden in juli. Het festival vindt elk jaar plaats in België, lekker dichtbij huis! Het festivalterrein is makkelijk te bereiken met eigen vervoer, ook worden er shuttlebussen ingezet vanaf verschillende plekken.

De line-up voor 2020 is nog niet bekend, wanneer dit het geval is zal je dat op de officiële kanalen van Tomorrowland kunnen vinden.

Om alvast in de stemming te komen kan je hieronder de aftermovie van 2019 bekijken! http://https://www.youtube.com/watch?v=hvIg3PTJWxs