De 10 mooiste bezienswaardigheden 

De 10 mooiste reisbestemmingen

De 10 mooiste reisbestemmingen

Lees over de 10 mooiste reisbestemmingen. Het zijn misschien wel de mooiste of apartste plekjes van de aarde! Dankjewel voor het lezen van deze voor jou opgestelde top 10!
bucketlist wereldreis

  Bekijk onze top 3 de rest leest u Hier

#1 reisbestemming De natuur in Alberta, Canada

Als eerst komt de het natuur gebied in Canada aanbod. Wie houdt van natuurlijke reizen mag een reis naar Canada niet missen. Ditzelfde geld voor de natuur in dit prachtige natuurgebied. Alberta biedt meer dan alleen de Rocky Mountains het biedt nog veel meer. Van de meest noordelijke sparrenwouden tot de bizarre Badlands in het zuiden, weidse prairie in het oosten en de natuur blijft je continu verbazen!

Wat heeft de natuur te bieden?

Prachtige bergen, donkere bossen, warmtebronnen, azuurblauwe meren en super mooie wandelpaden door het landschap heen. Tijdens deze route zou je het pad kunnen kruizen met vele wilde dieren. Misschien is dit wel het mooiste stukje natuurgebied van de wereld, smaken verschillen natuurlijk maar het is wel erg bijzonder.  Hieronder vind je een impressie van de natuur:

#2 reisbestemming Iguazu watervallen, Brazilië

Een van de vele mooie watervallen die de aarde kent. Het is een bijzonder indrukwekkende waterval die op de grens van Brazilie, Paraguay en Argentinië valt. Veel mensen vragen zich dan af wat nou de mooiste kant is van de Iguazu. 80% van de watervallen liggen aan de Argentijnse kant, maar In Brazilië heb je de mooiste uitzichten door de uitkijkplatformen daarom is het Braziliaanse gedeelte het drukst bezocht. 

Leuk feitje:

De waterval heeft inmiddels al acht kilometer aan steen weggeslepen. Hierdoor zijn er honderden eilandjes ontstaan, met daar tussen in totaal 275 grotere en kleinere watervallen. Dit geheel vormt het Iguazu zoals wij dat kennen. Uiteindelijk is dit echt een ervaring die niet gemist mag worden. En nog een impressie van de Iguazu:

#3 reisbestemming Galapagoseilanden, Ecuador

Dit is de ultieme reis voor zei die van natuur en dieren houden. De Galapagoseilanden kenmerken zich door het prachtige landschap. Maar des al niet te min word het gebied ook door de bijzondere dieren gekenmerkt. Je vindt er de mooiste Pinguïns (bij de evenaar), aalschovers die immer niet kunnen vliegen, duikende leguanen en gigantische reuzenschildpadden die per eiland zullen verschillen van schild. Alleen daarom is het al indrukwekkend om er te zijn.

Tip:

Een bezoek aan de archipel kan deel uitmaken van een bijzondere groepsreis of een individuele rondreis. Dit wordt vaak gedaan in een combinatie met Ecuador. Dé specialist in reizen naar de Galapagos is Ander licht reizen: zij bieden landarrangementen, natuurcruises en ook een speciale fotografiecruise met een Nederlandse begeleiding.  Een geweldige Impressie van de Galapagoseilanden:

 

Laat weten wat jij van deze pagina vindt! Hier help jij ons om te blijven werken aan relevante pagina’s en topics! Zie ook andere topics die worden aangeboden, zo kunt u de mooiste bucketlist ooit samenstellen! Mede door een bijzondere bucketlist zie je de mooiste plekken op aarde en maak je de meest te gekke activiteiten mee.

0