Parachute springen op Teuge

Parachute springen opLees hier de ervaring met parachute springen op Teuge Teuge. Veel mensen doen het en vinken daar deze ontzettend gave bucketlist activiteit af. Het parachutespringen op Teuge ging mij zelf ook erg goed af en ik heb genoten van deze extreme sport. De parachutesprong die ik heb gemaakt was een tandemsprong. Je springt dan met iemand samen en kan meteen een sprong met vrije val doen. Klinkt dit jouw als muziek in de oren kijk dan ook eens naar de categorie Adrenaline.

Waarom parachute springen op Teuge

Parachutespringen op Teuge is een gigantisch gave ervaring op een hele mooie accommodatie. Mijn blog over parachute springen op Teuge samen met Kick the BucketEr worden jaarlijks ontzettend veel parachutesprongen gemaakt op vliegveld Teuge. Je kan hier een cursus volgen en vervolgens alleen parachutespringen of kiezen voor een tandemsprong, wat ik heb gedaan. Wanneer je voor parachutespringen op Teuge kiest weet je dat er elke dag een tiental aan professionals op jou staan te wachten om samen met jou deze unieke, geweldige en ontzettend gave uitdaging aan te gaan. Van mijn kant uit is parachutespringen een echte aanrader. Kijk voor meer info over vliegveld Teuge hier.

Mijn sprong

Toen ik ging parachute springen op Teuge wist ik even niet zo goed wat ik moest denken toen ik de auto parkeerden. Beleef samen met Kick the Bucket de ervaring van parachute springen op TeugeHet besef dat ik een parachutesprong ging maken en dus uit een vliegtuig ging springen op 3km hoogte zorgde voor de nodige spanningen. Zoals gezegd heb ik gekozen voor een tandemsprong om meteen het maximale mee te maken. Tijdens het parachute springen op Teuge heb ik samen gesprongen met Johan. Een oude rot in het vak die al ruim 35 jaar parachutesprong. Dat voelde goed om te horen. Je kan jezelf laten filmen tijdens je parachute sprong op Teuge en dat heb ik uiteraard gedaan. De foto’s in deze blog zijn ook van mij zelf toen ik ging parachute springen op Teuge. Kijk voor meer van dit soort sportieve bucketlist activiteiten in onze categorie .

Cursus parachute springen op Teuge

Heb jij de stoute schoenen aangetrokken en ga jij de sprong wagen dan kun je wanneer je gaat parachute springen op Teuge daarna ook een cursus volgen als je het zo leuk vindt dat je het vaker wilt doen. Je mag dan na een tandemsprong en theorie te hebben geleerd zelf parachute springen. Ik vond dit zelf ook een leuk idee maar het is een prijzige sport en daarom heb ik er uiteindelijk voor gekozen niet nog een sport erbij te gaan doen. Kijk hier voor meer cursus informatie.

 

Mocht jij bij jezelf denken dit is iets voor mij en ik wil het niet laten bij één keer? Klik dan hier om alvast jouw spullen voor het parachutespringen aan te schaffen.

Klik op de onderstaande knop om deze activiteit toe te voegen aan jouw persoonlijke bucketlist en maak samen met ons van Kick the Bucket jouw bucketlist klaar om af te werken.