Een race van formule 1 bijwonen

beleef formule 1 bijwonen samen met Kick the bucket

Een race van formule 1 bijwonen is voor veel liefhebbers van de racesport iets wat zij één keer in hun leven willen hebben gedaan. Eerst de kwalificatie race bijwonen om vervolgens de echte race van formule 1 te bekijken moet dus worden genoteerd op de bucketlist. F1 is wereld beroemd en wordt door veel raceliefhebbers als het neusje van de zelf gezien in de racesport. De circuits zijn vaak gelegen in de buurt van mooie reis gebieden. Kijk voor inspiratie hierover op deze pagina.

 

Het begint al bij de kwalificatie van een race van formule 1 bijwonen

Aanwezig zijn op het circuit waar het formule 1 spektakel gaat plaatsvinden is al een beleving op zichzelf. Om ervoor te zorgen dat je bij de juiste race aanwezig bent is het verstandig de WK kalender van de F1 in de gaten te houden. Bij de kwalificatie race is de spanning al om te snijden. Vanaf welke positie gaat Max de formule 1 race beginnen? Het is dan ook een echte aanrader om niet voor alleen de formule 1 race af te reizen naar een circuit maar ook de kwalificatie race bij te wonen.

Jouw outfit on point

Om alvast in de stemming te komen kun je hier die mooie felbegeerde Redbull racing  cap score.

 

Accommodaties

Het maakt niet uit welk circuit je uitkiest om een formule 1 wedstrijd bij te wonen wat accommodatie betreft. Als er F1 wordt gereden is alles tot in de puntjes verzorgt. Voor de liefhebbers van lekker eten en drinken is daar dan ook van alles te vinden. Mocht dit een interesse van je zijn kun je trouwens ook eens op onze eten en drinken pagina kijken.

beleef  formule 1 bijwonen samen met Kick the bucket

Het moment een race van formule 1 bijwonen

En dan is het zover. De dag is gekomen dat jij in real life de start van de formule 1 race mag bijwonen. Je kan de auto’s zien weg scheuren van de plaats en de eerste bocht komt eraan. Dit is in de racesport altijd een belangrijk moment en in de F1 dus ook. Tijdens de kwalificatie race heb je het circuit al kunnen verkennen en dus ken je de goede spots al. Een keer kijken bij de pitstop is ook erg leuk. Dit kan tijdens een F1 race heel bepalend zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook prachtig om te zien hoe snel dit allemaal gaat bij F1.

Kortom

Ik kan er nog uren over door lullen maar het allerbeste is om het zelf te ervaren. Zet deze op jouw bucketlist en beleef deze geweldige ervaring! Voel het al een beetje tijdens deze video.