47 Drankjes voor je bucketlist

Altijd al opzoek naar een nieuw drankjes op je Bucketlist? Houd u van uitdagende dranken? Dan is KickTheBucket jouw platform!

Drankjes van de wereld: De ultieme Bucketlist voor drankjes

Voor degenen onder ons die tijdens het reizen worden verscheurd door alle keuzes, hebben wij iets voorbereid wat het voor alle reizende drank liefhebbers beter zal maken, waar je je ook op de wereld bevindt.

Kick je ultieme drink Bucketlist naar een geheel nieuw niveau met 47 drankjes van over de hele wereld!

Bekijk nu onderstaande artikelen of bekijk ons uitgebreide blog!

 

1. Michelada in een watermeloen

Michelada in a watermelon

Michelada, de Mexicaanse biercocktail met een beet, wordt steeds populairder in de wereld en het zou ook tijd worden. Het drankje, een pittig en kruidig brouwsel gemaakt met limoen en chili is als een medicijn tegen een kater. Het is verfrissend, en wat mij betreft, is het goed voor je.

I remember getting angry the first time I ordered a michelada and it was made with tomato juice – Pati Jinich

2. bubble tea uit Taiwan

Bubble thee

In Taiwan is het inmiddels een nationale drank geworden en ook in Nederland begint het flink aan te slaan: Bubble Tea. Het is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes. Tapioca balletjes worden gemaakt van cassave, hebben weinig smaak en zijn een beetje taai, net als gummibeertjes.

3. Cappuccino Crème Brûlée

Cappuccino Creme Brulee

Bij LAMILL Coffee Boutique in Los Angeles serveren ze koffie in de vorm van een toetje: een cappuccino crème brûlée!

LAMILL is een koffiezaakje in Los Angeles. Hier serveren ze de warme koffie die wordt getopt met zacht schuim en een knapperig laagje karamel.

De combinatie klinkt ons als muziek in de oren en gelukkig kun je het ook zelf maken. Maak hiervoor simpelweg een cappuccino en zorg dat het schuim mooi stevig is. Verdeel hierover een flinke lepel rietsuiker en smelt met een brûléebrander tot karamel. Even hard laten worden en je kunt genieten!

Ontdek nu nog meer drankjes van onze wereld!

 
 
 
 
 
 
 
0