21 gerechten door de hele wereld

Altijd al opzoek naar een nieuw gerecht op je Bucketlist? Houd u van uitdagende gerechten? Dan is KickTheBucket jouw platform!

Door de hele wereld: De ultieme Bucketlist voor eten

Voor degenen onder ons die tijdens het reizen worden verscheurd door alle culinaire keuzes, hebben wij iets voorbereid wat het voor alle reizende foodies beter zal maken, waar je je ook op de wereld bevindt.

Kick je ultieme food Bucketlist naar een geheel nieuw niveau met 21 gerechten van over de hele wereld!

Bekijk nu onderstaande artikelen of bekijk ons uitgebreide blog!

 

1. Escargot in Frankrijk

Escargot France

Als voorgerecht wordt deze delicatesse geserveerd met een verleidelijke knoflook, boter en kruidensaus die bijna net zo charmant is als Frankrijk zelf. Of u nu met uw bijzondere gezelschap eet of een feestje geeft, dit gerecht is bedoeld om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Mijn favoriete onderdeel van de Franse keuken is de kwaliteit van de ingrediënten. Alles smaakt heerlijk omdat er zoveel zorg wordt besteed aan het produceren van goede ingrediënten. De smaken glanzen gewoon en je kunt de liefde proeven die in de groei of het maken van elk element van een gerecht is ontstaan. Als ik een favoriet ingrediënt moest kiezen, nou ja, dat is gemakkelijk – Franse boter! – Jordan, The Hungry Traveler

2. Meat Pie in Australië

Meat Pie

De Australische meat pie, of het klassieke Aussie-voedselicoon dat de Great Aussie Pie Competition heeft voortgebracht, dit is een niet te missen Aussie genot. De bladerdeeg vellen worden gevormd in kleine kopjes die vervolgens worden gevuld met gehakt en een smakelijke jus. Geborsteld met een eidooier, wordt de taart vervolgens in de oven gelegd waar hij goudbruin wordt gebakken. Geserveerd met ketchup en een 6-pak, dit is het Australische zevengangenmenu dat je moet proberen.

3. Gelato in Italië

Gelato-italië

Wat is een betere manier om van Italië te genieten dan door smalle straatjes met eeuwenoude ruïnes te slenteren, met een enorme gelato in de hand? Met ontelbare smaken om uit te kiezen en eindeloze zomerdagen, denk ik dat we het er allemaal over eens zijn dat dit echt la dolce vita is.

Ontdek nu nog meer gerechten van onze wereld!

 
 
 
 
 
0