Zonder bagage geen vakantie!

zonder een groot stuk handbagage komt je niet ver op reis. Het probleem is dat met zoveel keuzes die er zijn het niet makkelijker wordt gemaakt. Hierdoor is het lastig de perfecte koffer of tas te vinden. Maar eerst scrollen naar beneden om de tops en tips te lezen. Je leest dit om de beste keuze te maken, zodat jij met het juiste handbagage middel komt te lopen.

Hoe jij voor de beste handbagage kiest!

Stijl

Uiteraard is het uiterlijk van uw handbagage belangrijk, maar een nog belangrijkere overweging is, welke tas of koffer het meest geschikt is voor jou reis? Ga je de handbagage alleen maar gebruiken om van A naar B te gaan of moet je de bagage tijdens je reis meenemen, bijvoorbeeld alsje aan het wandelen bent?

Capaciteit

De capaciteit is een vrij belangrijke vereiste als het gaat om handbagage en u zult goed moeten letten op de bagagebeperkingen bij het kiezen van het beste stuk bagage voor jou. Niemand wil een flinke extra vergoeding betalen voor een te groot stuk bagage.  Ook wil je niet een te kleine koffer meenemen als handbagage. Het loont dan ook om te controleren met de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt wat hun maximale carry-on bagage grootte is.

TIP CarryOn Bagage Maten op de meeste luchtvaartmaatschappijen zijn: 55 x 35 x 20 x 20 cm of 22 x 14 x 14 x 9 inch – en als u op zoek bent naar ingecheckte bagage, ga dan naar onze gids voor de beste bagage op de markt, inclusief hoe u de beste voor u kunt kiezen!

Duurzaamheid

Een bijzonder belangrijk verkoopargument als het gaat om het vinden van de beste bagage die ook lang mee gaat. Jij wilt dat de koffer of rugzak de hele reis lang meegaat en het liefst nog veel langer! Daarom is het altijd goed om reviews te lezen voordat je een bagagestuk koopt. Kijk goed naar eventuele negatieve recensies over ritsen en riemen, want deze zijn een van de meest waarschijnlijke dingen om als eerste kapot te gaan; en kies uit de solide bagage merken die je kunt vertrouwen op de kwaliteit waar je op kunt rekenen!

Waar voor je geld

We weten allemaal dat het soms beter is om dat beetje extra uit te geven als we een kwaliteitsitem willen, maar het is belangrijk om hier realistisch over te zijn en te onthouden, vooral als je een krap budget hebt. Er zijn genoeg draagtassen beschikbaar, zodat u niet de bank hoeft te breken.

Oké, nu we een beter idee hebben van wat een goed stuk handbagage zo geweldig maakt, moeten we beslissen wat de Beste Carry on handbagage koffer of tas voor jou is!
Hieronder is een gids om je op weg te helpen met een aantal van de beste handbagagekoffers en de beste handbagage op rugzakken, die allemaal zijn goedgekeurd en online beschikbaar zijn.

Let op slimme handbagage

Een paar korte opmerkingen over de beste manier om de bagage op wieltjes te vervoeren. Koop geen handbagage waar usb-poorten in zijn geïntegreerd en andere slimme technologieën. Ze bevatten ingebouwde USB-poorten die sommige bagagemerken zijn begonnen op te nemen. Dit komt omdat veel binnenlandse luchtvaartmaatschappijen in de VS “slimme bagage” hebben verboden, dat wil zeggen dat ze hun bagage met ingebouwde technologie meenemen en ik ben er zeker van dat deze regels zullen worden uitgebreid naar Europa en Australië in de niet al te verre toekomst. En het kan niets erger zijn dan het kopen van de beste handbagage die je kunt vinden om te ontdekken dat je het niet kunt gebruiken!

Shop HIER voor de mooiste handbagage die er is!

Bedankt voor het lezen van deze blog! Voor meer relevante blogs uit de categorie reizen druk je hier .Bekijk ook eens de andere categorieën!