De beste tips en ideeën voor al jullie verre reizen!

In deze blog lezen jullie over de meest mooie en bijzondere verre reizen. Je ontvangt gratis tips. In deze blog gaat u lezen over een reis naar Zuid afrika, hier kunt u de big-five spotten. Een trektocht door het lange Chili. Ook een trip naar Peru mag niet ontbreken! Leest u verder waarom u deze reizen niet missen mag!

Wat zijn mooie verre reizen die gemaakt kunnen worden?

Verre reis naar Zuid Afrika

Als eerst gaan wij het hebben over de mooie reis naar Zuid Afrika. Verwacht een waanzinnig avontuur. Een reis vol met wilde dieren, heerlijke wijnen en toplodges. Bezoek de interessante steden als Kaapstad en Johannesburg. Ga off-road en duik de natuur in. In Zuid Afrika kunt u strand, bergen, steppe en heiden verwachten wat zich in een hoog tempo afwisselt. Kijk vooral uit voor de wilde dieren, spot de Big-five!

Een echte tip die wij u sterk kunnen aanraden is een 49 – daagse camperreis door Zuid-Afrika. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier. Highlights die u kunt verwachten zijn: excursie Kaapstad en omgeving, bootexcursie Swakopmund, bezoek Himba Traditional Village, gamedrive Chobe National Park, excursie Victoria Falls, Kruger en Etosha National Park

 

Een lange trektocht door het mooie Chili

Door de bergen, langs de meren, fjorden en gletsjers. Geniet van de wilde natuur van Patagonië  (Torres de Paine) dit is voor veel reizigers die het land Chili bezoeken het doel. Buiten dit ‘bekendste’ gebied om zijn er nog veel meer mooie steden en bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld het paaseiland, de atacama woestijn (dit is het droogste stukje aarde), Santiago de Chile, San Pedro de Atacama en de autoroute ongekende Chileense wildernis Carreta Austral en prachtige steden.

Een goede tip is om de Vallei van de maan en de geisers van el Taio te bezoeken. Het beginpunt van dit bezoek is San Pedro. Op een hoogte van maar liefst 4.200 meter met het bizarre ‘altiplano’ landschap van het Andesgebergte Maakt dit uitzicht adembenemend. Het is een hele verrijking om dit gezien te hebben.

Doordat Chili zo extreem groot is is het belangrijk om keuzes te maken. Mits je lang genoeg de tijd hebt natuurlijk. Door hier te klikken ontvangt u enkele suggesties voor verschillende trektochten door Chili.

Rondtrekken door het geweldige Peru

Bezoek het Tambopata National Park in Peru, scheur door de zandduinen, Spot zeeleeuwen en pinguïns bij Paracas en geniet van de oude Inca-cultuur van Peru. Er zijn verschillende excursies waarbij je met een gids langs al deze bijzondere bezienswaardigheden gaat en gebruik maakt van de verschillende faciliteiten die de excursie te bieden heeft. Kijk hier voor verschillende excursies.

Bedankt voor het lezen van deze blog! Door hier te drukken zie je alle blogs binnen de categorie reizen. Kijk ook eens bij de andere categoriek!