Coachella: Het hipste festival van dit moment!

Afbeeldingsresultaat voor coachella

Coachella is een van de grootste en hipste festivals van dit moment. Elk jaar is er een fantastische line-up met artiesten zoals Beyonce, Ariane Grande en Eminem. Het festival wordt gehouden in een woestijn gelegen in Californië, Amerika. Het festival wordt ook elk jaar bezocht door vele celebreties zoals Kayne West, Kylie Jenner en Katy Perry.

Waarom je echt naar Coachella moet!

Coachella is een van de vetste festivals die er op de wereld is. De locatie is fantastisch gelegen in een woestijn. De aankleding van het festival is altijd van de beste kwaliteit en is elk jaar weer anders. Op Coachella krijg je echt waar voor je geld op verschillende podia spelen de beste artiesten. Wellicht loop je ook nog een van de vele celebreties tegen het lijf! Als het je lukt om kaartjes te bemachtigen voor dit populaire festival is het zeker een must voor jouw bucketlist!

De festival outfit

Coachella is naast de te gekke line-up ook erg bekend om de kleding die bezoekers dragen. Festivalbezoekers kleden zich volgens de laatste trends en vele modellen showen de mooiste creaties. Het is dan ook van belang dat je er mooi bijloopt op Coachella. Niks is te gek! Afbeeldingsresultaat voor coachellaBij een fantastische festivaloutfit hoort natuurlijk ook een Instagram foto. Je hebt het vast wel eenkeer voor bij zien komen op social media de bekende foto met het reuzenrad. Dit festival draait echt om zien en gezien worden. Het festival is de perfecte mix tussen muziek en fasion.

Handige tips

Het festival wordt elk jaar in April gehouden, in 2020 is de datum 10-12 april. De ticketverkoop begint vaak in Januari en de tickets zijn vaak razendsnel uitverkocht dus wees er snel bij! Tickets zijn hier verkrijgbaar en zorg dat je altijd tickets koopt volgens de officiële kanalen.

De line-up voor 2020 is ook nog niet bekend, maar je kan er vanuit gaan dat het een vette line-up wordt met de grootste en beste artiesten van de wereld! Houd de website van de organisatie in de gaten om te zien wat de line-up wordt dit jaar!

Aangezien het festivalterrein in de woestijn ligt is het niet gemakkelijk te bereiken. Je kan ervoor kiezen om een Uber of taxi te nemen. Je kan er ook op eigen gelegenheid komen met een eventuele huurauto of andere auto. Een andere handige optie is de Coachella shuttlebus deze gaan vanuit verschillende plekken naar het festivalterrein toe en kan je boeken met je festival ticket.

Het festival vindt zoals eerder genoemd plaats in Amerika, voor meer informatie over het maken van reizen kijk dan naar de blogs over reizen. Deze vind je hier. Ook voor tips over lekker (festival) eten bekijk dan de eten en drinken blogs hier.

Afbeeldingsresultaat voor coachella 2020