Bungeejumpen

Altijd al opzoek naar een nieuwe toevoeging voor uw bucketlist? Houd u van adrenaline kicks? Dan is bungeejumpen de ultieme beleving!

Bungeejumpen in Nederland

Dé plek om in Nederland te bungeejumpen is Scheveningen. Er is een grote uitkijktoren op de bekende Pier van Scheveningen en bovenop die toren is een hijskraan platform gebouwd speciaal Bungeejumpenom te bungeejumpen!

Vanaf 60 meter hoogte spring je direct boven de Noordzee. De combinatie van het water, de locatie en het prachtige uitzicht heeft van Scheveningen dé Bungeejump plek van Nederland gemaakt. Ieder jaar overwinnen duizenden mensen hun angst en willen diezelfde duizenden mensen het liefst nog een keer! De adrenalinekick die een sprong geeft en het gevoel van vrijheid en gewichtloosheid is onbeschrijfelijk.

De pier van Scheveningen is de enige vaste bungeejump locatie van Nederland. De andere locaties die er in Nederland zijn geweest hebben de populariteit van Scheveningen nooit kunnen evenaren. Dit komt voornamelijk omdat een sprong vanaf de pier zoveel indrukwekkender is dan een sprong boven het vasteland. Daarnaast is Scheveningen natuurlijk ook een ware trekpleister voor binnenlandse toeristen, vooral in de warme zomer maanden. Er zijn dan ook veel strandgasten die een keer gaan bungeejumpen.

Duo Bungeejumpen

Wil je graag een keer bungeejumpen maar weet je niet zeker of je over de rand durft te stappen? Een vriend of vriendin kan je bij bungee Scheveningen bijstaan en je letterlijk over de streep trekken. Met duo bungeejumpen spring je samen naar beneden! Je zit hierbij aan elkaar vast, schouder aan schouder óf met de gezichten naar elkaar toe.

Deze manier van elastiekspringen is ook erg leuk als je al een keer alleen hebt gebungeejumpt. Neem je vriend of vriendin mee en beleef samen deze ongelofelijke adrenaline ervaring!

Extra info

Minimum leeftijd: 18 (onder 18 vereist schriftelijke toestemming van ouder of voogd)
Minimaal gewicht: 45 kilo (weeg je minder dan kun je wel een duo jump doen)
Maximaal gewicht: 200 kilo
Minimum lengte: Geen
Maximum lengte: Geen
Kledingvoorschriften: Geen, vrijetijdskleding
Reserveren: Niet nodig en niet mogelijk. (Alleen voor groepen vanaf 10 personen.)

 

Lees nu ook onze nieuwste sport blogs!