Kick Your Bucket

5 mooiste motorreizen

DIT ZIJN DE 5 BESTE MOTORREIZEN TER WERELD

In het leven staat de reis centraal, niet de eindbestemming. Tenzij je met de auto (toevallig) in de file staat wanneer je een ontzettend belangrijke afspraak gepland hebt staan. Op dat moment wens je dat je een motor had en eindeloos de horizon tegemoet kon rijden. Laat die wens uitkomen door je spullen te pakken, een motor te huren of uit de schuur te halen. Dan kan je een van de 5 beste motorreizen maken. Waag je eraan en tour erop raak!

Beste motorreizen #1 ROUTE 66

Wellicht de meest bekende motorreis van alle 5 de verschillende motorreizen. Route 66 heeft een lengte van 3.939 km dat het Midwesten van de Verenigde staten verbindt met de West coast. Deze route wordt sinds 1985 minder vaak bereden door de komst van een nieuwe aangelegde snelweg. Maar wanneer je toch deze motorroute aflegt, ga je praktisch terug in de tijd en heb je de route voor een groot deel voor jezelf.

motorreizen - reizen - vakantiebestemming
ROUTE 66 – motorreizen – voor de beste content dat je kan toevoegen aan jou bucketlist!

Beste motorreizen #2 RUTA 40

Ruta 40 is een van de langste en de meest druk bereden weg van Argentinië, maar ook van Zuid-Amerika. De weg is maar liefst 5.301 kilometer lang en reikt uit van Cabo Vírgenes (Santa Cruz) tot aan Quiaca, een stad aan de grens van Bolivia. Wanneer je deze route aflegt kun je genieten van vele eye-catchers zoals het Andes gebergte, nationale parken en nog veel meer.

motorreizen - reizen - vakantiebestemming
2 RUTA 40 – motorreizen – voor de beste content dat je kan toevoegen aan jou bucketlist!

Beste motorreizen #3 TIBET

Wellicht de zwaarste route van de vijf. Deze motorroute is 3.500 km lang en reikt uit van Lhasa tot aan Kashgar. Ondanks dat de wegen tot Lake Pangon geasfalteerd zijn, is het ook de moeite waard om de zandwegen te berijden. Wat deze route het meest aantrekkelijk maakt is het punt net voorbij Dang. Daar vind je een rivier met een adembenemend uitzicht van de Himalaya. Tibet is echt geweldig om door te rijden.

motorreizen - vakantiebestemming - reizen
TIBET – motorreizen – voor de beste content dat je kan toevoegen aan jou bucketlist!

Beste motorreizen #4 TRANSALPINE

Reis vanaf Grenoble over de Alpen naar Venetië en rijd op een van de meeste bereden wegen van Europa, de Transalpine Route. Vooral in de zomer kan het ontzettend druk zijn en zul je een flinke stapel aan kleingeld nodig hebben om tol te kunnen betalen. Echter is het aan het eind van de rit dubbel dwars waard. De route begint in Frankrijk, is zo’n 2.400 km lang en maakt een reis door vier landen. Het is een bergachtige rit waarbij je voortdurend kunt genieten van het prachtige uitzicht.

motorreizen - vakantiebestemming - reizen
TRANSALPINE – motorreizen – voor de beste content dat je kan toevoegen aan jou bucketlist!

Naast de beste motorroutes die je in Europa, Noord -en Zuid-Amerika en Azië kunt berijden, moet je ook eens naar New Zeeland gaan. Reis daar vanaf de Noordelijke Alpen naar Zuidelijke Alpen. De route is 2.100 kilometer lang en hoe meer kilometer je aflegt, hoe magischer het wordt.

motorreizen - vakantiebestemming - reizen
VAN NOORD NAAR ZUID – motorreizen – voor de beste content dat je kan toevoegen aan jou bucketlist!

Dit zijn mooie motorreizen die gemaakt kunnen worden, voeg ze toe aan jou persoonlijke bucketlist! Bedankt voor het lezen van deze blog. Bekijk ook andere blogs voor de beste reisideeën of bekijk de andere gave categorieën! Bekijk bijvoorbeeld in de categorie adrenaline.

2 / 22
0