Bungeejumpen Nederland

Bungeejumpen Nederland

25 november 2020 0 Door admin

Altijd al opzoek naar een nieuwe toevoeging voor uw bucketlist? En houd u van adrenaline kicks? Dan is bungeejumpen de ultieme beleving!

Bungeejumpen Nederland

Dé plek om in Nederland te bungeejumpen is Scheveningen. Er is een grote uitkijktoren op de bekende Pier van Scheveningen en bovenop die toren is een hijskraan platform gebouwd speciaal om te bungeejumpen!

Vanaf 60 meter hoogte spring je direct boven de Noordzee. De combinatie van het water, de locatie en het prachtige uitzicht heeft van Scheveningen dé Bungeejump plek van Nederland gemaakt. Ieder jaar overwinnen duizenden mensen hun angst en willen diezelfde duizenden mensen het liefst nog een keer! De adrenalinekick die een sprong geeft en het gevoel van vrijheid en gewichtloosheid is onbeschrijfelijk.

De pier van Scheveningen is de enige vaste bungeejump locatie van Nederland. De andere locaties die er in Nederland zijn geweest hebben de populariteit van Scheveningen nooit kunnen evenaren. Dit komt voornamelijk omdat een sprong vanaf De Pier zoveel indrukwekkender is dan een sprong boven het vasteland. Daarnaast is Scheveningen natuurlijk ook een ware trekpleister voor binnenlandse toeristen, vooral in de warme zomer maanden. Er zijn dan ook veel strandgasten die een keer gaan elastiekspringen. 

Bungeejumpen met een vriend of vriendin

Wil je graag een keer bungeejumpen maar weet je niet zeker of je over de rand durft te stappen? Een vriend of vriendin kan je bij bungee Scheveningen bijstaan en je letterlijk over de streep trekken. Met duo bungeejumpen spring je samen naar beneden! Je zit hierbij aan elkaar vast, schouder aan schouder óf met de gezichten naar elkaar toe.

Deze manier van elastiekspringen is ook erg leuk als je al een keer alleen hebt gebungeejumpt. Neem je vriend of vriendin mee en beleef samen deze ongelofelijke adrenaline ervaring!

Regels & Tickets

Voor het bungeejumpen op de pier van Scheveningen is de minimum leeftijd 18 jaar oud, mocht je jonger zijn dan 18 jaar heb je schriftelijk toestemming nodig van je ouders. Het minimale gewicht voor bungee Scheveningen is 45 kg en het maximale gewicht is 200 kg.

Tijdens de elastieksprong kan je het best gewoon vrijetijdskleding aandoen en schoenen die je strak aan kan trekken, tevens zijn blote voeten ook toegestaan.

Tijdens de sprong mag je ook gebruiken maken van je eigen GoPro of mobiele telefoon om te filmen. Dit is echter alleen toegestaan als je geschikte “mounts” gebruikt zodat Bungy Jump Holland het kan zekeren. Ook dit is volledig voor eigen risico.

Je kunt verschillende soorten tickets voor bungeejumpen Nederland online en offline kopen. Je kunt hierbij kiezen uit Regular Jump (sprong voor één persoon), Duo Jump (sprong voor twee personen tegelijk), Combi Deal (sprong voor één persoon, foto’s en een t-shirt) en tot slot Jump & Ride (sprong voor één persoon en ritje met de zipline). De prijzen voor de verschillende tickets zijn hieronder weergegeven.

Soort TicketPrijs
Regular Jump€85,-
Duo Jump€170,-
Combi Deal€120,-
Jump & Ride€110,-

Meer info over Kick The Bucket? Klik dan hier