Bungee jumpen Scheveningen

Bungee jumpen Scheveningen

25 november 2020 0 Door admin

Op zoek naar een adrenaline rush? Een spectaculair cadeau voor iemand? Of gewoon de ervaring van je leven? Dan is Scheveningen de plek in Nederland om te bungeejumpen.

Bungy Jump Holland

Bungy Jump Holland is opgericht in 1991 en heeft sindsdien het bungeejumpen verzorgd in diverse steden in Nederland, zo ook in Scheveningen. Bij bungee Scheveningen kunt u springen vanaf het torentje op De Pier van een hoogte van 60 meter boven de Noordzee, 300 meter vanuit de kust.

Bungy Jump Holland is al ruim 25 jaar actief in het bungeejumpen, ook wel elastiekspringen genoemd. Ze zijn al die tijd al 100% incident vrij gebleven, veiligheid staat dan ook hoog in het vaandel bij hun.

In april 2017 heeft Bungy Jump Holland een tweede attractie op De Pier gebouwd, naast bungee Scheveningen. Namelijk de langste zipline van Nederland, die met 350 meter vanuit de toren naar de boulevard van Scheveningen gaat. Ook een echte aanrader als u opzoek bent naar een andere adrenaline rush dan bungelspringen.  

Duo Bungeejumpen

Wil je graag een keer bungeejumpen maar weet je niet zeker of je over de rand durft te stappen? Een vriend of vriendin kan je bij bungee jumpen Scheveningen bijstaan en je letterlijk over de streep trekken. Met duo bungeejumpen spring je samen naar beneden! Je zit hierbij aan elkaar vast, schouder aan schouder óf met de gezichten naar elkaar toe.

Deze manier van elastiekspringen is ook erg leuk als je al een keer alleen hebt gebungeejumpt. Neem je vriend of vriendin mee en beleef samen deze ongelofelijke adrenaline ervaring!

Regels & Tickets 

Voor het bungeejumpen op de pier van Scheveningen is de minimum leeftijd 18 jaar oud, mocht je jonger zijn dan 18 jaar heb je schriftelijk toestemming nodig van je ouders. Het minimale gewicht voor bungee jumpen Scheveningen is 45 kg en het maximale gewicht is 200 kg. Tijdens de bungy jump Scheveningen kan je het best gewoon vrijetijdskleding aandoen en schoenen die je strak aan kan trekken, tevens zijn blote voeten ook toegestaan.

Tijdens de sprong mag je ook gebruiken maken van je eigen GoPro of mobiele telefoon om te filmen. Dit is echter alleen toegestaan als je geschikte “mounts” gebruikt zodat Bungy Jump Holland het kan zekeren. Ook dit is volledig voor eigen risico.

Je kunt verschillende soorten tickets online en offline kopen voor bungy Scheveningen. Je kunt hierbij kiezen uit Regular Jump (sprong voor één persoon), Duo Jump (sprong voor twee personen tegelijk), Combi Deal (sprong voor één persoon, foto’s en een t-shirt) en tot slot Jump & Ride (sprong voor één persoon en ritje met de zipline). De prijzen voor de verschillende tickets zijn hieronder weergegeven.

Soort TicketPrijs
Regular Jump€85,-
Duo Jump€170,-
Combi Deal€120,-
Jump & Ride€110,-

Op zoek naar meer Adrenaline blogs? Klik dan hier!

Meer info over Kick The Bucket? Klik dan hier